Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1434
Назва: Поняття "арт-педагогіка" у контексті науково-термінологічного апарату професійної педагогіки
Автори: Кирилова, Олександра
Ключові слова: арт-педагогіка
підготовка фахівців з дизайну
мистецька освіта
науково-творча діяльність
дизайнерські уміння і навички
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Кирилова, Олександра. Поняття "арт-педагогіка" у контексті науково-термінологічного апарату професійної педагогіки / О. Кирилова // Молодь і ринок. - 2018. - № 11. - С. 160-163.
Короткий огляд (реферат): У публікації розглядається визначення та зміст арт-педагогіки у контексті науково-термінологічного апарату професійної педагогіки, як складової мистецької освіти. Визначено арт-педагогіку як систему супроводу процесу професійної підготовки майбутніх дизайнерів, результатом якої є створення культурно-мистецького продукту в процесі професійного навчання, що залучає студентів до проектної, науково-творчої діяльності та сприяє формуванню сталих професійних знань, дизайнерських умінь і навичок, забезпечує розвиток психічних, фізіологічних процесів та особистісних рис майбутніх дизайнерів. Доведено, що арт-педагогіка являє собою комплексне, міждисциплінарне поняття, що зумовлює його тлумачення в різних галузях наукових знань. Виокремлено аспекти арт-педагогіки: педагогічний, психологічний, фізіологічний, культурологічний, мистецтвознавчий та подано їх характеристику.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1434
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
152284-Текст статті-329128-1-10-20181221.pdf323,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.