Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1551
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баглай, Оксана | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-25T09:42:20Z | - |
dc.date.available | 2022-05-25T09:42:20Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Баглай, Оксана. Міжкультурна складова професійної підготовки фахівця туристичної сфери / О. Баглай // Молодь і ринок. - 2019. - № 3. - С. 102-107. - Бібліогр. в кінці ст. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1551 | - |
dc.description.abstract | У статті висвітлено теоретичні аспекти професійної підготовки фахівця туристичної сфери до міжкультурної взаємодії. Зазначено, що результатом такої підготовки є фахівець, здатний до професійного самовизначення та самовдосконалення впродовж життя, готовий до спілкування з представниками інших культур, які є носіями своїх культурних звичаїв, традицій, норм поведінки, релігійних переконань. Проаналізовано організацію навчального процесу у закладі туристичної освіти, зокрема виокремлено блок гуманітарних дисциплін, які безпосередньо впливають на формування міжкультурної компетентності, наголошено на важливості позааудиторної та самостійної роботи студентів. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Дрогобич: Коло | uk_UA |
dc.subject | професійна підготовка | uk_UA |
dc.subject | фахівець туристичної сфери | uk_UA |
dc.subject | міжкультурне спілкування | uk_UA |
dc.subject | міжкультурна компетентність | uk_UA |
dc.subject | культура спілкування | uk_UA |
dc.title | Міжкультурна складова професійної підготовки фахівця туристичної сфери | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Журнал “Молодь і ринок” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
166284-Текст статті-364884-1-10-20190508.pdf | 344,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.