Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1555
Назва: Науково-методичне забезпечення варіативного складника змісту технологічної освіти у професійному ліцеї
Автори: Туташинський, Василь
Ключові слова: технологічна освіта
науково-методичне забезпечення
навчальна програма
підручник
зміст загальної середньої освіти
варіативний компонент
Дата публікації: 2019
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Туташинський, Василь. Науково-методичне забезпечення варіативного складника змісту технологічної освіти у професійному ліцеї / В. Туташинський // Молодь і ринок. - 2019. - № 3. - С. 127-131. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано стан наукового-методичного забезпечення технологічної освіти учнів. Розкрито структуру педагогічної технології та зміст профільного навчання, а також особливості нових навчальних програм і підручників з предмета “Технології”. На основі проведених фундаментального і прикладного педагогічних досліджень обґрунтовано структуру варіативного складника технологічної освіти для професійного ліцею. Спроектовано і на прикладі розроблених автором навчальної програми і посібника з технологій сучасного виробництва розкрито зміст варіативного складника профільної технологічної освіти учнів професійного ліцею. Особлива увага звертається на нову складову змісту технологічної освіти учнів – вивчення технологій 4.0 та соціально-професійну орієнтацію молоді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1555
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
166288-Текст статті-364892-1-10-20190508.pdf245,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.