Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/248
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравець, Світлана | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-06T10:33:22Z | - |
dc.date.available | 2021-12-06T10:33:22Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Кравець, Світлана. Трансформація ключових компетентностей майбутніх фахівцівготельно-ресторанного сервісу в умовах інтернаціоналізації / С. Кравець. - Дрогобич // Молодь і ринок. - 2018. - № 1. - С. 61-66 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2308-4634 | - |
dc.identifier.issn | 2617-0825 (Online) | - |
dc.identifier.uri | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/248 | - |
dc.description.abstract | У статті заявлено про необхідність трансформації структури та змісту ключових компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанного сервісу в умовах інтернаціоналізації. На основі вивчення досвіду зарубіжних країн та аналізу змісту ключових компетентностей у стандартах професійної (професійно-технічної) ocвіти з професій готельно-ресторанної галузі виявлено потребу у їх розширенні та поглибленні з орієнтацією на формування в здобувачів освіти тих знань, умінь, навичок, особистих якостей, які сьогодні визначаються тенденціями зближення національних освітніх систем та євроінтеграційного розвитку економіки. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Дрогобич : Коло | uk_UA |
dc.subject | інтернаціоналізація | uk_UA |
dc.subject | професійна (професійно-технічна) освіта | uk_UA |
dc.subject | ключові компетентності | uk_UA |
dc.subject | майбутні фахівці готельно-ресторанного сервісу | uk_UA |
dc.subject | стандарти професійної (професійно-технічної) освіти | uk_UA |
dc.title | Трансформація ключових компетентностей майбутніх фахівцівготельно-ресторанного сервісу в умовах інтернаціоналізації | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Журнал “Молодь і ринок” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
126389-Текст статті-269952-1-10-20180319 (1).pdf | 350,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.