Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/248
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравець, Світлана-
dc.date.accessioned2021-12-06T10:33:22Z-
dc.date.available2021-12-06T10:33:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКравець, Світлана. Трансформація ключових компетентностей майбутніх фахівцівготельно-ресторанного сервісу в умовах інтернаціоналізації / С. Кравець. - Дрогобич // Молодь і ринок. - 2018. - № 1. - С. 61-66uk_UA
dc.identifier.issn2308-4634-
dc.identifier.issn2617-0825 (Online)-
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/248-
dc.description.abstractУ статті заявлено про необхідність трансформації структури та змісту ключових компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанного сервісу в умовах інтернаціоналізації. На основі вивчення досвіду зарубіжних країн та аналізу змісту ключових компетентностей у стандартах професійної (професійно-технічної) ocвіти з професій готельно-ресторанної галузі виявлено потребу у їх розширенні та поглибленні з орієнтацією на формування в здобувачів освіти тих знань, умінь, навичок, особистих якостей, які сьогодні визначаються тенденціями зближення національних освітніх систем та євроінтеграційного розвитку економіки.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherДрогобич : Колоuk_UA
dc.subjectінтернаціоналізаціяuk_UA
dc.subjectпрофесійна (професійно-технічна) освітаuk_UA
dc.subjectключові компетентностіuk_UA
dc.subjectмайбутні фахівці готельно-ресторанного сервісуuk_UA
dc.subjectстандарти професійної (професійно-технічної) освітиuk_UA
dc.titleТрансформація ключових компетентностей майбутніх фахівцівготельно-ресторанного сервісу в умовах інтернаціоналізаціїuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
126389-Текст статті-269952-1-10-20180319 (1).pdf350,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.