Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2618
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБаніт, Юрій-
dc.date.accessioned2023-11-01T07:10:14Z-
dc.date.available2023-11-01T07:10:14Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБаніт, Юрій. Формування підприємницької компетентності у процесі практико - орієнтованої підготовки студентів :особистісно - діяльнісний аспект / Ю. Баніт // Молодь і ринок. - 2019. - № 8. - С. 129-135. - Бібліогр. в кінці ст.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2618-
dc.description.abstractУ статті висвітлено теоретичні аспекти застосування особистісно-діяльнісного підходу в процесі професійного навчання для формування підприємницької компетентності у синергії з розвитком професійної креативності студентів – майбутніх економістів. Подано зміст, структуру і компоненти підприємницькоїкомпетентності майбутніх економістів. Обґрунтовано значення особистісно-діяльнісного підходу длясоціально-економічної інтеграції та формування підприємницької компетентності студентів.Проаналізовано зміст підприємницької креативності. Представлено можливості для формування підприємницької компетентності інтегрованого навчально-професійного проектування за двома напрямками:створення квазіпрофесійного продукту і тренування моделей підприємницької поведінки, професійно значимих якостей і навичок у процесі професійної підготовки студентів.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectкреативністьuk_UA
dc.subjectінтегровані навчальні проектиuk_UA
dc.subjectпідприємницька компетентністьuk_UA
dc.subjectособистісно-діяльнісний підхідuk_UA
dc.subjectсоціальна інтеграціяuk_UA
dc.subjectпрактико-орієнтоване навчанняuk_UA
dc.titleФормування підприємницької компетентності у процесі практико - орієнтованої підготовки студентів :особистісно - діяльнісний аспектuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
179476-Текст статті-397723-1-10-20191001.pdf570,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.