Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2661
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМукан, Наталія-
dc.contributor.authorІстоміна, Катерина-
dc.contributor.authorЯремко, Галина-
dc.contributor.authorМиськів, Ірина-
dc.date.accessioned2023-11-09T11:11:23Z-
dc.date.available2023-11-09T11:11:23Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТверді та мякі навички, які формують професійну компетентність фахівця з міжнародних відносин = Hard and soft skills forming professional competence ofinternational relations specialist / Н. Мукан, К. Істоміна, Г. Яремко, І. Миськів // Молодь і ринок. - 2019. - № 9. - С.27-32. - Бібліогр. в кінці ст.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2661-
dc.description.abstractДослідження проведене на основі поділу навичок на тверді та м’які. Здійснений аналіз довідкової бази дає змогу окреслити основні тверді та м’які навички фахівців з міжнародних відносин, а також методи навчання, які допомагають розвивати ці навички. Отримані результати дослідження свідчать про те, що добре розвинене поєднання твердих та м’яких навичок фахівця задовільняє сучасні вимоги ринку праці. Устатті наголошено на тому, що педагоги повинні звертати значну увагу на розвиток м’яких навичок, оскільки вони роблять майбутнього фахівця більш гнучким у професійній діяльності.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectпрофесійна компетентністьuk_UA
dc.subjectміжнародні відносиниuk_UA
dc.subjectфахівець з міжнародних відносинuk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectтверді навичкиuk_UA
dc.subjectм’які навичкиuk_UA
dc.titleТверді та мякі навички, які формують професійну компетентність фахівця з міжнародних відносинuk_UA
dc.title.alternativeHard and soft skills forming professional competence ofinternational relations specialistuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
182042-Текст статті-404252-1-10-20191029.pdf334 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.