Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2715
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПономаренко, Наталія-
dc.date.accessioned2023-11-21T07:17:48Z-
dc.date.available2023-11-21T07:17:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПономаренко, Наталія. Служба Google Classroom як засіб формування мовленнєвої компетентності майбутніх молодших спеціалістів з журналістики / Н. Пономаренко // Молодь і ринок. - 2019. - № 11. - С. 158-164. - Бібліогр. в кінці ст.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2715-
dc.description.abstractАвтор акцентує увагу на залежність студентів покоління Z від цифрових пристроїв, що зумовлює необхідність у впровадженні електронних освітніх ресурсів з метою формування мовленнєвої компетентності майбутніх молодших спеціалістів з журналістики. У статті проаналізовано можливості використання в навчальному процесі сервісів G Suite for Education (Gmail, Google Drive, Google Forms, Google Documents,Google Spreadsheets тощо) й описано досвід їх упровадження у вивчення дисципліни “Українська мова (запрофесійним спрямуванням)”. Аргументовано, що використання інформаційних продуктів Google здобувачами освіти сприяє формуванню мовленнєвої компетентності майбутніх молодших спеціалістів з журналістики та є освітнім інструментом, що орієнтований на психологічні особливості студента.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectукраїнська мова за професійним спрямуваннямuk_UA
dc.subjectмайбутні молодші спеціалісти з журналістикиuk_UA
dc.subjectGoogle Classroomuk_UA
dc.subjectкомпетентністьuk_UA
dc.subjectздобувач освітиuk_UA
dc.subjectформування мовленнєвої компетентностіuk_UA
dc.titleСлужба Google Classroom як засіб формування мовленнєвої компетентності майбутніх молодших спеціалістів з журналістикиuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
176462-Текст статті-426905-1-10-20200114.pdf488,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.