Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2716
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗаблоцька, Ірина-
dc.date.accessioned2023-11-21T08:15:31Z-
dc.date.available2023-11-21T08:15:31Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЗаблоцька, Ірина. Навчально-професійна мотивація майбутніх фахівців харчових технологій як чинник готовності до професійної діяльності / І. Заблоцька // Молодь і ринок. - 2019. - № 11. - С. 165-170. - Бібліогр. в кінці ст.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2716-
dc.description.abstractУ статті досліджується проблема взаємозв’язку навчальної мотивації майбутніх фахівців харчових технологій з їх готовністю якісно здійснювати професійні обов’язки. У процесі дослідження узагальнено існуючі в сучасній літературі підходи до визначення навчально-професійної мотивації, на основі анкетування виявлено труднощі, а також виокремлено умови й основні напрями педагогічної підтримки розвитку мотивації учнів закладу професійно-технічної освітиuk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectмотивиuk_UA
dc.subjectзаклад професійно-технічної освітиuk_UA
dc.subjectнавчально-професійна мотиваціяuk_UA
dc.subjectфахівці харчових технологійuk_UA
dc.titleНавчально-професійна мотивація майбутніх фахівців харчових технологій як чинник готовності до професійної діяльностіuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
191735-Текст статті-426925-1-10-20200114 (1).pdf284,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.