Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2716
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заблоцька, Ірина | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T08:15:31Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T08:15:31Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Заблоцька, Ірина. Навчально-професійна мотивація майбутніх фахівців харчових технологій як чинник готовності до професійної діяльності / І. Заблоцька // Молодь і ринок. - 2019. - № 11. - С. 165-170. - Бібліогр. в кінці ст. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2716 | - |
dc.description.abstract | У статті досліджується проблема взаємозв’язку навчальної мотивації майбутніх фахівців харчових технологій з їх готовністю якісно здійснювати професійні обов’язки. У процесі дослідження узагальнено існуючі в сучасній літературі підходи до визначення навчально-професійної мотивації, на основі анкетування виявлено труднощі, а також виокремлено умови й основні напрями педагогічної підтримки розвитку мотивації учнів закладу професійно-технічної освіти | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.subject | мотиви | uk_UA |
dc.subject | заклад професійно-технічної освіти | uk_UA |
dc.subject | навчально-професійна мотивація | uk_UA |
dc.subject | фахівці харчових технологій | uk_UA |
dc.title | Навчально-професійна мотивація майбутніх фахівців харчових технологій як чинник готовності до професійної діяльності | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Журнал “Молодь і ринок” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
191735-Текст статті-426925-1-10-20200114 (1).pdf | 284,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.