Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2718
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТонконог, Ірина-
dc.contributor.authorЮвковецька, Юлія-
dc.date.accessioned2023-11-22T09:15:04Z-
dc.date.available2023-11-22T09:15:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТонконог, Ірина. Навчання англійської мови студентів ресторанно-готельної справи / І. Тонконог, Ю. Ювковецька // Молодь і ринок. - 2019. - № 11. - С. 125-133. - Бібліогр. в кінці ст.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2718-
dc.description.abstractСтаття присвячена аналізу сучасних комунікативно-інтерактивного та когнітивного підходів до викладання іноземної мови фахового спрямування закладу вищої освіти. Обґрунтовано необхідність розвитку мовних здібностей студентів для формування професійної іншомовної комунікативної компетентності фахівців індустрії гостинності та ресторанної справи. Розкрито особливу цінність інтерактивного навчанняв тому, що студенти навчаються ефективній роботі в команді.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectграuk_UA
dc.subjectкомунікативна компетенціяuk_UA
dc.subjectкомунікативнийuk_UA
dc.subjectінтерактивний підхідuk_UA
dc.subjectкогнітивна картаuk_UA
dc.subjectлінгвістична компетенціяuk_UA
dc.titleНавчання англійської мови студентів ресторанно-готельної справиuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
191714-Текст статті-426874-1-10-20200114.pdf338,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.