Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2720
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСирко, Ірина-
dc.contributor.authorПетруняк, Галина-
dc.date.accessioned2023-11-28T07:40:04Z-
dc.date.available2023-11-28T07:40:04Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСирко, Ірина. У закладах громадського харчування : навчальний посібник для забезпечення самостійної роботи студентів із комунікативної теми / І. Сирко, Г. Петруняк. - Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2023. - 71 с. - Текст парал. англ. та укр. м.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2720-
dc.description.abstractНавчальний посібник укладений відповідно до чинної програми навчальної дисципліни «Практичний курс англійської мови» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 «Середня освіта (Німецька мова та зарубіжна література)», освітньої програми «Середня освіта (Мова і література (німецька, англійська))», затвердженої вченою радою Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Навчальний осібник призначений для практичного оволодіння мовою у межах комунікативної теми «Eating Out» / «У закладах громадського харчування». Великий обсяг сучасної англійської лексики, тексти, діалоги і вправи на закріплення лексичного матеріалу мають на меті забезпечити належний рівень навиків читання, мовлення, аудіювання, письма. Для учнів старших класів ЗСО, студентів 1–2 курсів факультетів та відділень англійської мови ЗВОuk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherДДПУ ім. І. Франкаuk_UA
dc.titleУ закладах громадського харчуванняuk_UA
dc.title.alternativeEating Outuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 Syrko, Petrunyak.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.