Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2750
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шпак, Олександр | - |
dc.contributor.author | Булавенко, Світлана | - |
dc.contributor.author | Бендерець, Наталія | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T11:52:06Z | - |
dc.date.available | 2023-12-11T11:52:06Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Шпак, Олександр. Формування споживчої культури школярів як основи соціальної активності особистості / О. Шпак, С. Булавенко, Н. Бендерець // Молодь і ринок. - 2019. - № 12. - С. 6-10. - Бібліогр. в кінці ст. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2750 | - |
dc.description.abstract | У статті висвітлено проблеми формування споживчої культури учнів закладів загальної середньоїосвіти, як основи розвитку соціальної активності. Аналізуються критерії та показники сформованостіспоживчої культури учнів. Докладно описані методологічні функції процесу формування споживчої культуришколярів, як засобу соціалізації. Автори знайомлять з рівневим підходом до формування споживчої культуришколярів, який включає в себе чотири рівні: методологічний, теоретичний, методичний, практичний. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.subject | учні закладів загальної середньої освіти | uk_UA |
dc.subject | методологія | uk_UA |
dc.subject | споживча культура | uk_UA |
dc.subject | споживчі знання | uk_UA |
dc.subject | соціалізація | uk_UA |
dc.title | Формування споживчої культури школярів як основи соціальної активності особистості | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Журнал “Молодь і ринок” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
193414-Текст статті-430908-1-10-20200129.pdf | 272,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.