Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2751
Назва: Шляхи створення екологоорієнтованого освітнього середовища у закладах вищої освіти
Автори: Микитюк, Оксана
Конечна, Роксоляна
Швед, Ольга
Никитюк Галина
Крвавич Анна
Новіков Володимир
Ключові слова: особливості організації екологоорієнтованого освітнього середовища
освітнє середовище
освітній процес
сприятливе екосередовище
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Микитюк, Оксана. Шляхи створення екологоорієнтованого освітнього середовища у закладах вищої освіти / О. Микитюк, Р. Конечна, О. Швед // Молодь і ринок. - 2019. - № 12. - С. 11-16. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): Проблематика напрямів реалізації створення екоогоорієнтованого освітнього середовища у навчальному закладі потребує дослідження. Не випадково останнім часом зростає роль вищої школи як соціального інституту, що формує не тільки компетентного спеціаліста, але й повноцінну, здорову особистість з такими сформованими якостями і властивостями особистості як соціоекологічна активність,з орієнтацією на екологоорієнтований спосіб життя. У статті розглядається проблематика напрямів створення екологоорієнтованого освітнього середовища у закладах вищої освіти. Таким чином, виявленінами особливості організації і створення екологоорієнтованого освітнього середовища у вузі передбачають необхідність розробки та реалізації структурно-функціональної моделі організації екологоорієнтовано гоосвітнього середовища у закладі вищої освіти, що включає в себе створення сучасного освітнього середовищаз елементами екологоорієнтованості у ЗВО з метою підвищенням конкурентоспроможності професійної освіти. Кінцева мета – проектування ЗВО як центу простору інноваційного освітнього середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2751
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
193415-Текст статті-430911-1-10-20200129.pdf419,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.