Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2759
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончар, Любов-
dc.date.accessioned2023-12-12T08:42:35Z-
dc.date.available2023-12-12T08:42:35Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГончар, Любов. Сутнісні характеристики процесу формування культури професійної діяльності майбутніх менеджерів / Л. Гончар // Молодь і ринок. - 2019. - № 12. - С. 60-63. - Бібліогр. в кінці ст.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2759-
dc.description.abstractУ статті проводиться аналіз психолого-педагогічної літератури та досліджень науковців, які вивчали сутнісні характеристики процесу формування культури професійної діяльності майбутніх менеджерів.Визначена актуальність досліджувальної проблеми, розкриваються сутнісні характеристики досліджуваних понять “професійна культура”, “професійна культура майбутнього менеджера”, виявлена орієнтація психолого-педагогічної науки на користь пошуку нових шляхів організації процесу формування культури професійної діяльності майбутніх менеджерів в умовах закладів вищої освіти. Акцентується увага наважливості “Я-концепції” майбутнього менеджера, що включає усвідомлення себе як професіонала, носія професійної культури, представника певної професії. Проаналізовано форми активної діяльності студентської молоді у формуванні культури професійної діяльності майбутніх менеджерів. Наведено перелік навчальних дисциплін, що сприяють ефективному формуванню культури професійної діяльності майбутніх менеджерівuk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectмайбутні менеджериuk_UA
dc.subjectпрофесійна культураuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectкультура професійної діяльностіuk_UA
dc.titleСутнісні характеристики процесу формування культури професійної діяльності майбутніх менеджерівuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
193424-Текст статті-430930-1-10-20200129.pdf257,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.