Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2810
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтеценко, Надія-
dc.contributor.authorКомарова, Зоя-
dc.contributor.authorТкачук, Галина-
dc.contributor.authorСтеценко, Володимир-
dc.date.accessioned2023-12-22T08:33:33Z-
dc.date.available2023-12-22T08:33:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДосвід організації та проведення опитування студентів про якість надання освітніх послуг в університеті / Н. Стеценко, З. Комарова, Г. Ткачук, В. Стеценко // Молодь і ринок. - 2020. - №1. - С. 19-25. - Бібліогр. в кінці ст.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2810-
dc.description.abstractУ статті представлено досвід організації та проведення опитування студентів з метою оцінювання ними якості надання освітніх послуг в університеті. Авторами проаналізовано основні документи, які стосуються акредитації освітніх програм, виявлено, що вирішальним чинником у якісному наданні освітніх послуг є залучення здобувачів вищої освіти до процесу оцінювання освітніх програм та інших процедур забезпечення якості. Досвід організації і проведення опитування студентів описано на прикладі анкетування здобувачів освітнього рівня “Бакалавр” за всіма освітніми напрямами університету. Авторами запропоновано різні види анкетувань для студентів І – ІІ курсів (загальне анкетування для оцінювання якості надання освітніхпослуг) та ІІІ – IV курсів (анкетування для виявлення якості самостійної роботи студентів).uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectанкетуванняuk_UA
dc.subjectкомп’ютерні технологіїuk_UA
dc.subjectякість освітиuk_UA
dc.subjectосвітня програмаuk_UA
dc.titleДосвід організації та проведення опитування студентів про якість надання освітніх послуг в університетіuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
195710-Текст статті-436249-1-10-20200218.pdf1,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.