Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2927
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дмитренко, Генадій | - |
dc.contributor.author | Каролоп, Олена | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T06:55:06Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T06:55:06Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Дмитренко, Генадій. Компетентнісний підхід та його значення в формуванні професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи / Г. Дмитренко, О. Каролоп // Молодь і ринок. - 2020. - №6-7. - С. 11-15. - Бібліогр. в кінці ст. (9 назв). | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2927 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто зміст компетентнісного потенціалу освітнього процесу, обґрунтовано актуальність його створення та реалізації в освітній практиці. Охарактеризовано, проаналізовано й доповнено понятійну систему. Визначено структурні компоненти компетентнісного потенціалу.Сьогодні суспільство вимагає від системи вищої освіти професійної підготовки майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи, що володіють сучасними, фундаментальними знаннями, вміннями та навичками,здатних творчо підходити до розв’язання неординарних питань, бути конкурентоспроможними на ринку праці. Тому одним із чергових завдань вищої освіти є питання впровадження компетентнісного підходу упрофесійну підготовку студентів. Основна увага акцентується на компетенціях, що сприяють адаптації фахівців до мінливих умов сучасного ринку праці готельно-ресторанної індустрії й бурхливого розвитку науки й техніки. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.subject | бакалаври | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | компетентнісний підхід | uk_UA |
dc.subject | методи | uk_UA |
dc.subject | професійна освіта | uk_UA |
dc.subject | дистанційна форма навчання | uk_UA |
dc.subject | освітній процес | uk_UA |
dc.title | Компетентнісний підхід та його значення в формуванні професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Журнал “Молодь і ринок” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
225544-Текст статті-513856-1-10-20210224.pdf | 550,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.