Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3129
Назва: Соціологія : методичні матеріали до семінарських занять: [для студентів усіх напрямів підготовки]
Автори: Мірчук, Ірина Леонідівна
Ключові слова: Соціологія
навчально-методичний посібник
Дата публікації: 27-чер-2019
Видавництво: Редакційно-видавничий відділ Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка
Бібліографічний опис: Щудло С., Мірчук І. Соціологія : методичні матеріали до семінарських занять: [для студентів усіх напрямів підготовки] / С. Щудло, І. Мірчук Вид 2-ге, доповнене і перероблене– Дрогобич : Редакційно-видавничий відділ Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, 2019. – 80 с.
Короткий огляд (реферат): Пропонований посібник укладений відповідно до програми курсу “Соціологія” для студентів усіх напрямів підготовки Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Містить теми семінарських занять, методичні рекомендації, літературу та завдання для самостійної роботи, які допоможуть здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти поглибити знання з теоретичних основ і принципів соціології, набути практичні навички ефективно застосовувати соціологічні методи дослідження проблем суспільства.
Опис: Соціологічні знання сьогодні потрібні не лише соціологам. Вони стають ознакою загальної освіченості, а особливо – є корисними для професійних груп, що працюють з людьми, у соціумі. Це – і менеджери, і соціальні працівники, і політики, і, звичайно, педагоги. Поєднання професійних навичок із соціологічними знаннями відкриває нові перспективи фахової діяльності. Значення соціології полягає в її здатності формувати у людей соціологічну культуру, соціологічне мислення, навчити правильно сприймати й аналізувати соціальні процеси, що відбуваються у нашому суспільстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3129
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Соціологія Методичні матеріали до семінарських занять.pdfСоціологічні знання сьогодні потрібні не лише соціологам. Вони стають ознакою загальної освіченості, а особливо – є корисними для професійних груп, що працюють з людьми, у соціумі. Це – і менеджери, і соціальні працівники, і політики, і, звичайно, педагоги. Поєднання професійних навичок із соціологічними знаннями відкриває нові перспективи фахової діяльності. Значення соціології полягає в її здатності формувати у людей соціологічну культуру, соціологічне мислення, навчити правильно сприймати й аналізувати соціальні процеси, що відбуваються у нашому суспільстві.1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.