Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/332
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бровко, Катерина | - |
dc.contributor.author | Дурдас, Алла | - |
dc.contributor.author | Сопова, Дана | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T09:22:42Z | - |
dc.date.available | 2021-12-09T09:22:42Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Бровко, Катерина. Е-середовище як складова корпоративної культури в університетах французької республіки / К. Бровко, А. Дурдас, Д. Сопова. - Дрогобич // Молодь і ринок. - 2018. - № 2. - С. 133-137. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/332 | - |
dc.description.abstract | У статті розкрито особливості та закономірності функціонування Е-середовища як складової корпоративної культури університетів Французької Республіки. Визначено сутність понять “корпоративна культура”, “корпоративна культура університету”, “Е-середовище”, “академічна чесність”. Виокремлено академічну чесність та інші складові елементи корпоративної культури університету. Охарактеризовано місце та роль Е-середовища у формуванні корпоративної культури університетів Франції. Представлено інформацію щодо електронних платформ навчання, які використовуються в університетах Франції. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Дрогобич : Коло | uk_UA |
dc.subject | академічна чесність | uk_UA |
dc.subject | Е-середовище | uk_UA |
dc.subject | корпоративна культура | uk_UA |
dc.subject | університет | uk_UA |
dc.subject | Французька Республіка | uk_UA |
dc.title | Е-середовище як складова корпоративної культури в університетах французької республіки | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Журнал “Молодь і ринок” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
126962-Катерина Бровко, Алла Дурдас, Дана Сопова-271136-1-10-20180326.pdf | 232,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.