Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3354
Назва: Кадрове забезпечення сільського господарства України в 1953-1964 рр. у сучасній українській історіографії
Автори: Карасевич, Оксана
Ключові слова: ефективність сільгоспвиробництва
соціально-економічні показник
керівники колгоспів
фахівці сільського господарства
кадрова політика
урядові документи
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Карасевич, Оксана. Кадрове забезпечення сільського господарства України в 1953-1964 рр. у сучасній українській історіографії / О. Карасевич // Східноєвропейський історичний вісник / М-во освіти і науки України, ДДПУ ім. І. Франка ; [редкол.: В. Т. Борщевич, В. Марек, М. М. Вегеш та ін. ; гол. ред.: В. І. Ільницький ; відп. ред. М. Д. Галів]. - Дрогобич : [Посвіт], 2018. - Вип. 3 : Спеціальний випуск. - С. 98-106. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): Автор публікації шляхом аналізу широкого кола монографій та окремих публікацій в наукових часо писах, присвячених тим чи тим аспектам розв’язання перманентно гострої для сільського господарства України радянської доби нестачі в колгоспах кваліфікованих управлінців, фахівців з рослинництва, тва ринництва та механізації сільського господарства спробував з’ясувати основні напрями та тенденції су часної української історіографії щодо адекватного висвітлення цієї проблеми. Показано як певні здобут ки у справі підвищення фахової та управлінської компетентності керівних кадрів сільськогосподарського виробництва, так і цілий комплекс питань, що так і не були розв’язані в умовах радянської дійсності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3354
Розташовується у зібраннях:Спеціальний випуск 3 (2018)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
98-_Карасевич.pdf260,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.