Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3390
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСорока, Ольга-
dc.contributor.authorЛещук, Галина-
dc.date.accessioned2024-08-13T12:04:20Z-
dc.date.available2024-08-13T12:04:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСорока, Ольга. Дискусія як засіб формування професійно-мовленнєвої компетентності молодших фахових бакалаврів у закладах передвищої освіти / О. Сорока, Г. Лещук // Молодь і ринок. - 2023. - №9. - С. 57-62. - Бібліогр. в кінці ст.(13 назв).uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3390-
dc.description.abstractУ статті висвітлено проблему формування професійно-мовленнєвої компетентності молодших фахових бакалаврів у закладах передвищої освіти засобами дискусії. Актуальність проблеми вбачається тому, що у сфері майбутньої професійної діяльності багато залежить від умінь фахівця медичної галузі реалізувати себе через спілкування, вільно та критично мислити. Встановлено, що групова дискусія на навчальних заняттях сприяє розширенню інформаційного поля студентів, виробленню комунікативних навичок, активізує інтерес до навчання. Представлено сутнісні характеристики групової дискусії, серед яких розв’язання професійних завдань, що мають нестандартний підхід, творчий конструктивізм, поєднання взаємодоповнюваного діалогу та обговорення-суперечки, зіткнення різних точок зору, позицій, рішень, досягнень.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectстуденти-медикиuk_UA
dc.subjectформуванняuk_UA
dc.subjectпрофесійно-мовленнєва компетентністьuk_UA
dc.subjectмолодші фахові бакалавриuk_UA
dc.subjectзаклади передвищої освітиuk_UA
dc.subjectдискусіяuk_UA
dc.titleДискусія як засіб формування професійно-мовленнєвої компетентності молодших фахових бакалаврів у закладах передвищої освітиuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
291093-Текст статті-674678-1-10-20231201.pdf665,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.