Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3559
Назва: Критика і метакритика як осмислення літературності
Автори: Іванишин, Петро Васильович
Дата публікації: 2012
Видавництво: Академія
Бібліографічний опис: Іванишин, Петро Васильович. Критика і метакритика як осмислення літературності : монографія / П. В. Іванишин. - Київ : Академія, 2012. - 288 с. - (Монограф). - ISBN 978-966-580-385-0.
Серія/номер: Монограф;
Короткий огляд (реферат): Полемічність — одна з найхарактерніших ознак наукових праць Петра Іванишина. Нерідко вони опиняються в центрі дискусійних розмірковувань інших авторів. Як послідовний прихильник герменевтичної школи в літературознавстві, він обстоює в цій монографії закорінення наукового розуму в культурну традицію, розгляд мистецтва слова як джерела національного буття, смислове продумування критеріїв художності. Відчуття духовних вимог постколоніального суспільства та осмислення національно-екзистенціальних констант літературознавчої інтерпретації спонукають його до критичного і метакритичного діалогу на принципах буттево-історичного розмірковування. Монографія адресована насамперед літературознавцям, котрі на практиці здійснюють літературно-критичне та метакритичне витлумачення, а також теоретикам літератури. Прислужиться вчителям-словесникам, аспірантам, магістрантам, студентам, усім, хто цікавиться сучасним письменством та новітнім літературознавством.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3559
Розташовується у зібраннях:2011-2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Krytyka i metakrytyka_2012.pdf11,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.