Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3590
Назва: Грудин Володимир. Фортепіанні твори
Автори: Німилович, Олександра
Ключові слова: Володимир Грудин
виразові засоби
музичні жанри
образність
фортепіанні твори
Дата публікації: 2020
Видавництво: Посвіт
Бібліографічний опис: Грудин Володимир. Фортепіанні твори [Ноти] : навч. посібник / ред.-упор., вст. ст. О. Німилович. - Дрогобич : Посвіт, 2020. - 92 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник педагогічного репертуару написано відповідно до програм навчальної дисципліни «Профіль: фортепіано» для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво). До посібника ввійшли фортепіанні цикли і окремі композиції з яскравим образно-емоційним змістом видатного українського композитора Володимира Грудина як для молоді, так і для зрілих піаністів. Усі твори написані до 1940 року і збереглися у відділі музичних фондів Національної бібліотеки України імені В. Вернадського, завдяки старшій дочці Миколи Лисенка – Катерині Лисенко (в заміжжі – Масляникова, 1880 – 1948). Вступна стаття редактора-упорядника подає відомості про творчість маловідомого в Україні композитора та музично-естетичний аналіз творів. Адресовано викладачам, студентам музично-педагогічних закладів освіти, учням музичних шкіл та популяризаторам фортепіанної музики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3590
ISMN: ISМN 979-0-707537-61-9
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання Кафедра МТДІП

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грудин_2020.pdf101,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.