Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3673
Назва: Методика роботи над музичним образом у процесі навчання підлітків гри на баяні (акордеоні)
Автори: Салій, Володимир Степанович
Ключові слова: художній образ
навчання підлітків гри на баяні (акордеоні)
музичний образ
Дата публікації: 2013
Видавництво: "Посвіт"
Бібліографічний опис: Салій В. С. Методика роботи над музичним образом у процесі навчання підлітків гри на баяні (акордеоні) : монографія / Володимир Степанович Салій. Дрогобич : ДДПУ, 2013. 136 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії викладені теоретичні основи дослідження проблеми методики роботи над музичним образом у процесі навчання підлітків гри на баяні (акордеоні) та методичні рекомендації для роботи з учнями над сприйняттям та інтерпретацією образного змісту музичних творів. Монографія адресована студентам і викладачам вищих музичних навчальних закладів I-IV рівнів акредитації.
Опис: Вперше створено і експериментально перевірено спеціальну методику роботи над музичним образом з учнями підліткового віку у процесі навчання їх гри на баяні (акордеоні), яка ґрунтується на інтеграційному підході до вивчення мистецтва і передбачає використання у навчальному процесі інноваційних форм «уроків-образів» на основі художньої драматургії. Конкретизовано сутність та зміст категорії «музичний образ», визначено його структурні компоненти з огляду на специфіку музично-виконавської діяльності. Розроблено критерії та показники, на основі яких виявляються рівні виразності образного виконання музики учнями-баяністами підліткового віку. Подальшого розвитку набули положення щодо значення індивідуального підходу у мистецькому навчанні й вихованні учнів, застосування поліхудожніх засобів до музичного навчання, модернізації музичної освіти школярів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3673
ISBN: 978-966-2763-58-4
Розташовується у зібраннях:Наукові видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методика_роботи.pdf55,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.