Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3688
Назва: Problems and features of formation of performing breath when playing wind instruments
Інші назви: Проблеми та особливості формування виконавського дихання на духових інструментах
Автори: Михаць, Роман Миколайович
Ключові слова: музичне мистецтво, духові інструменти, виконавське дихання
Дата публікації: 2022
Видавництво: ©LAP LAMBERT Academic Publishing, 2022.
Бібліографічний опис: Теоретичні питання української культури та музичного мистецтва. Монографія за редакцією проф. Михайличенко Олега. Бо Басен / Німеччина: LAP LAMBERT Academic Publishing. 2022. 249 р.
Короткий огляд (реферат): У колективній монографії дослідників та викладачів розглядаються основи теорії та основних методів культурологічних питань та музичного мистецтва України по різним напрямкам підготовки майбутніх професіоналів. Для музикантів, студентів музичних спеціальностей.
Опис: У статті розглядаються питання щодо проблем постановки, формування та розвитку виконавського дихання на духових музичних інструментах. Висвітлені аспекти становлення різних типів дихання. Визначено анатомо-фізіологічні основи процесу дихання та особливості виконавського дихання. Проаналізовано методи роботи над розвитком, технікою та фразуванням виконавського дихання при грі на духових інструментах. З’ясовано та проаналізовано сучасний стан теорії та практики роботи з формування виконавського дихання на духових інструментах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3688
ISBN: ISBN 978-620-4-97729-4
Розташовується у зібраннях:Наукові видання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.