Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3739
Назва: Міждисциплінарний підхід у викладанні фахових дисциплін в системі підготовки майбутніх фармацевтів
Автори: Лисенко, Наталія
Ключові слова: системний підхід
переддипломна практика
професійна підготовка
міждисциплінарний підхід
фахові дисципліни
підсумкова атестація
навчальний процес
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Лисенко, Наталія. Міждисциплінарний підхід у викладанні фахових дисциплін в системі підготовки майбутніх фармацевтів / Н. Лисенко // Молодь і ринок. - 2023. - №2. - С. 150-156. - Бібліогр. в кінці ст. (13 назв).
Короткий огляд (реферат): Розкрито сутність міждисциплінарного підходу в системі підготовки майбутніх бакалаврів спеціальності “Фармація, промислова фармація”. Обґрунтовано, що міждисциплінарний підхід у викладанні фахових дисциплін є важливим з точки зору забезпечення якості фахового вишколу майбутніх спеціалістів практичної фармації. Акцентовано увагу не лише на процесі підготовки фахівців-фармацевтів, а й на використанні міждисциплінарного під-ходу при підготовці випускників до комплексного кваліфікаційного іспиту. За результатами проведеного дослідження окреслено першочергові завдання, які становлять організаційно-педагогічну основу фахової підготовки майбутніх фармацевтів на засадах міждисциплінарного підходу. Наголошено на необхідності розроблення адекватних форм і методів стимулювання студентів до самостійної роботи як невідʼємної складової підготовки фахівців фармацевтичної галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3739
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
276116-Текст статті-637164-1-10-20230331.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.