Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3745
Назва: Особливості застосування мультимедіа-технологій в сучасній системі освіти
Автори: Винницька, Наталія
Жигайло, Оксана
Ключові слова: медіакультура
інтенсифікація
мультимедіа-технології
початкова школа
учень
майбутній вчитель
студент
програмне забезпечення
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Винницька, Наталія. Особливості застосування мультимедіа-технологій в сучасній системі освіти / Н. Винницька, О. Жигайло // Молодь і ринок. - 2023. - №2. - С. 109-112. - Бібліогр. в кінці ст. (6 назв).
Короткий огляд (реферат): У статті аналізуються підходи до сучасної системи освіти, яка є дуже гнучким механізмом, що динамічно розвивається, потребує постійного оновлення як змісту, так і методичної системи, методів та засобів навчання. Науково-технічний прогрес, розвиток сучасної компʼютерної та телекомунікаційної техніки, здатної обробляти і подавати різноманітні види інформації, впровадження у практику закладів освіти сучасних мультимедійних систем і технологій змінюють підходи до організації навчальної діяльності, інтенсифікують освітній процес. Розглянуто одну із найважливіших проблем навчання, а саме: підготовка майбутніх вчителів початкових класів до впровадження навчальної інформації за допомогою сучасних мультимедійних технологій. Описано особливості використання сучасних технічних засобів, завдяки яким продемонстровано учням різні види навчальної інформації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3745
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
276114-Текст статті-637153-1-10-20230331.pdf536,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.