Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3752
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Палій, Алла | - |
dc.contributor.author | Патлайчук, Оксана | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-26T12:18:36Z | - |
dc.date.available | 2024-09-26T12:18:36Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Палій, Алла. Розвиток професійної компетентності фахівця : аналіз термінологічного поля проблеми / А. Палій, О. Патлайчук // Молодь і ринок. - 2023. - №2. - С. 113-118. - Бібліогр. в кінці ст. (10 назв). | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3752 | - |
dc.description.abstract | У статті розкривається методологічний підхід до формування професійної компетентності фахівця та визначено комплекс її базових складових. Виокремлено та проаналізовано сутність таких понять, як “професійні знання”, “професійні вміння”, “професійні навички”, що дозволило інтерпретувати їх як зміст і результат професійної підготовки, метою якої визначено гармонійний розвиток особистості працівника і формування його професійної компетентності та готовності до професійної діяльності. Доведено, що професійна компетентність не зводиться до набору знань, умінь, а визначає необхідність і ефективність їх застосування у реальній освітній практиці. Зʼясовано, що це поняття найчастіше розглядається не стільки з точки зору структури особистості професіонала, скільки з позицій оцінки якості професійної підготовки | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.subject | компетентність | uk_UA |
dc.subject | компетенція | uk_UA |
dc.subject | професійна підготовка | uk_UA |
dc.subject | професіограма | uk_UA |
dc.title | Розвиток професійної компетентності фахівця : аналіз термінологічного поля проблеми | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Журнал “Молодь і ринок” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
276117-Текст статті-637154-1-10-20230331.pdf | 558,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.