Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3816
Назва: Організаційно-педагогічні аспекти забезпеченя якості дизайнерської освіти у вищій школі Данії
Автори: Зябловська, Дарина
Ключові слова: вища школа
Данія
професійна освіта
дизайн одягу
якість освіти
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Зябловська, Дарина. Організаційно-педагогічні аспекти забезпеченя якості дизайнерської освіти у вищій школі Данії / Д. Зябловська // Молодь і ринок. - 2023. - №4. - С. 128-133. - Бібліогр. в кінці ст. (8).
Короткий огляд (реферат): У статті схарактеризовано особливості системи професійної освіти та розглянуто рівні забезпечення якості вищої освіти Данії. Визначено законодавче регулювання якості надання освітніх послуг у галузі дизайну на рівні Міністерства освіти і науки Данії, наявність внутрішнього і обов’язкового зовнішнього оцінювання. Представлено фрагмент рамки кваліфікацій вищих мистецьких навчальних закладів у Данії, 7-бальну шкалу оцінювання з переводом у бали ECTS.Визначено загальні, спеціальні компетентності та програмні результати, якими мають володіти і які мають демонструвати здобувачі бакалавра мистецтв в області дизайнуу Школі дизайну Колдінг (DK).Охарактеризовано керівні органи забезпечення якості освіти та досліджень Школи дизайну Колдінг (DK). Представлено ієрархічну систему управління якістю освіти у вищому мистецькому закладі Данії з підготовки дизайнерів одягу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3816
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
279647-Текст статті-648491-1-10-20230608.pdf574,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.