Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4548
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorGayda, Galina-
dc.contributor.authorStasyuk, Nataliya-
dc.contributor.authorKlepach, Halyna-
dc.contributor.authorGonchar, Mykhailo-
dc.contributor.authorNisnevitch, Marina-
dc.date.accessioned2025-01-13T14:45:08Z-
dc.date.available2025-01-13T14:45:08Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationGayda G., Stasyuk N., Klepach H., Gonchar M., Nisnevitch M. Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis // Quality Control in the Beverage Industry. Chapter 12: Volume 17: The Science of Beverages (Ed. Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban). Woodhead Publishing, Elsevier, 2019. ISBN 9780128166826. P. 419–457. doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-6.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4548-
dc.descriptionGayda G., Stasyuk N., Klepach H., Gonchar M., Nisnevitch M. Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis // Quality Control in the Beverage Industry. Chapter 12: Volume 17: The Science of Beverages (Ed. Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban). Woodhead Publishing, Elsevier, 2019. ISBN 9780128166826. P. 419–457. doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-6uk_UA
dc.description.abstractIn this chapter, the main achievements in the elaboration of modern quantitative analytical methods for important components of wines are reviewed. The results of a series of the authors’ investigations dealing with the development of novel highly selective enzymatic approaches, including biosensors, for determination of organic and inorganic analytes—mandatory components of wine, are summarizeduk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherWoodhead Publishing, Elsevieuk_UA
dc.relation.ispartofseriesVolume 17;doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-6-
dc.subjectWine analysisuk_UA
dc.subjectbioanalytical approachesuk_UA
dc.titlePromising Bioanalytical Approaches to Wine Analysisuk_UA
dc.typeМонографіяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ch 12. Quality Control in the Beverage Industry_ V 17_ The Science of Beverages.pdfGayda G., Stasyuk N., Klepach H., Gonchar M., Nisnevitch M. Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis // Quality Control in the Beverage Industry. Chapter 12: Volume 17: The Science of Beverages (Ed. Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban). Woodhead Publishing, Elsevier, 2019. ISBN 9780128166826. P. 419–457. doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-62,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.