Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4548
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Gayda, Galina | - |
dc.contributor.author | Stasyuk, Nataliya | - |
dc.contributor.author | Klepach, Halyna | - |
dc.contributor.author | Gonchar, Mykhailo | - |
dc.contributor.author | Nisnevitch, Marina | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-13T14:45:08Z | - |
dc.date.available | 2025-01-13T14:45:08Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Gayda G., Stasyuk N., Klepach H., Gonchar M., Nisnevitch M. Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis // Quality Control in the Beverage Industry. Chapter 12: Volume 17: The Science of Beverages (Ed. Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban). Woodhead Publishing, Elsevier, 2019. ISBN 9780128166826. P. 419–457. doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-6. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4548 | - |
dc.description | Gayda G., Stasyuk N., Klepach H., Gonchar M., Nisnevitch M. Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis // Quality Control in the Beverage Industry. Chapter 12: Volume 17: The Science of Beverages (Ed. Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban). Woodhead Publishing, Elsevier, 2019. ISBN 9780128166826. P. 419–457. doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-6 | uk_UA |
dc.description.abstract | In this chapter, the main achievements in the elaboration of modern quantitative analytical methods for important components of wines are reviewed. The results of a series of the authors’ investigations dealing with the development of novel highly selective enzymatic approaches, including biosensors, for determination of organic and inorganic analytes—mandatory components of wine, are summarized | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Woodhead Publishing, Elsevie | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Volume 17;doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-6 | - |
dc.subject | Wine analysis | uk_UA |
dc.subject | bioanalytical approaches | uk_UA |
dc.title | Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis | uk_UA |
dc.type | Монографія | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ch 12. Quality Control in the Beverage Industry_ V 17_ The Science of Beverages.pdf | Gayda G., Stasyuk N., Klepach H., Gonchar M., Nisnevitch M. Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis // Quality Control in the Beverage Industry. Chapter 12: Volume 17: The Science of Beverages (Ed. Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban). Woodhead Publishing, Elsevier, 2019. ISBN 9780128166826. P. 419–457. doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-6 | 2,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.