Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Назва: Структура та зміст навчальних програм професійної туристичної освіти в Туреччині
Автори: Малишева, Махира
Ключові слова: туристична освіта в Туреччині
кваліфікації
освітні програмами
професійні галузі
модульні навчальні програми
майбутні фахівці готельно-туристичної галузі
професійні ліцеї
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич : Коло
Бібліографічний опис: Малишева, Махира. Структура та зміст навчальних програм професійної туристичної освіти в Туреччині / М. Малишева. - Дрогобич // Молодь і ринок. - 2018. - № 3. - С. 149-154.
Короткий огляд (реферат): У статті зазначено, що сучасні процеси реформування освіти у Туреччині здійснюються у площині розбудови Національної системи кваліфікацій. З’ясовано, що кваліфікації тісно пов’язані із освітніми програмами, за якими здійснюється професійна підготовка майбутніх фахівців для готельно-туристичної сфери в професійних ліцеях Туреччини. Виявлено, що змістовими особливостями модульних навчальних програм є їх орієнтація на формування у суб’єктів навчання знань, умінь та навичок для забезпечення їхньої ефективної діяльності за такими професійними галузями: послуги у сфері поселення і туризму, послуги у сфері харчування та приготування напоїв, послуги у сфері дозвілля. Узагальнено, що оновлення модульних навчальних програм з підготовки майбутніх фахівців готельно-туристичної галузі передбачає перегляд їх змісту на основі дослідження інноваційних тенденцій розвитку галузі та з метою покращення якості надання освітніх послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
129086-Махира Малишева-276282-1-10-20180420.pdf467,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.