Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/490
Назва: Соціалізація студентів коледжу за допомогою участі у волонтерській діяльності
Автори: Слуцький, Ярослав
Ключові слова: соціалізація
волонтерська діяльність
професійні навички
соціальна різноманітність
загальна соціалізація
професійна соціалізація
внутрішні цінності
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Слуцький, Ярослав. Соціалізація студентів коледжу за допомогою участі у волонтерській діяльності / Я. Слуцький // Молодь і ринок. - 2018. - № 4. - С. 41-44.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається проблема соціалізації студентської молоді за допомогою участі у волонтерській діяльності, що враховує технічний статус коледжу. Визначено, що соціалізація є важливим елементом становлення повноцінної особистості в сучасному світі, здатної проводити професійну діяльність. Виявлено, що процес соціалізації складається з двох етапів: загальну соціалізацію та професійну соціалізацію. Проведений аналіз наукових робіт вітчизняних дослідників дозволив дійти до висновку, що етап загальної соціалізації включає в себе розвиток основних суспільних цінностей особистості, етап професійної соціалізації спрямований на розвиток певних компетенцій, необхідних для виконання тієї чи іншої діяльності. Доведено, що обидва етапи соціалізації формуються більш ефективно при участі студента у діяльності волонтерського характеру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/490
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
131342-Ярослав Слуцький-281958-1-10-20180516.pdf209,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.