Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5371
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Руснак, Наталія | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-14T08:38:45Z | - |
dc.date.available | 2025-03-14T08:38:45Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Руснак, Наталія. Засадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінології / Н. Руснак // Рідне слово в етнокультурному вимірі : зб. наукових праць / М-во освіти і науки України, ДДПУ ім. І. Франка [та ін.] ; [редкол.:Н. Венжинович, О. Демська, О. Косович, В. Котович, О. Кушлик та ін. ; гол. ред. С. Альбота ]. - Дрогобич : Посвіт, 2022. - С. 140-150. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5371 | - |
dc.description.abstract | Запропоновані в статті прийоми аналізу кулінарної народної термінології уможливлюють системний опис цього лексико-семантичного угруповання. Джерельною базою послугувала буковинська народна кулінарна номенклатура, яка реалізує відомості про матеріальну культуру буковинців. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.subject | культурний термін | uk_UA |
dc.subject | номінація | uk_UA |
dc.subject | лінгвокультурологічний аналіз | uk_UA |
dc.subject | структурний аналіз | uk_UA |
dc.subject | компонентний аналіз | uk_UA |
dc.subject | дистрибутивний аналіз | uk_UA |
dc.title | Засадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінології | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вип. 7 (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
руснак н.pdf | 391,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.