Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5371
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРуснак, Наталія-
dc.date.accessioned2025-03-14T08:38:45Z-
dc.date.available2025-03-14T08:38:45Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРуснак, Наталія. Засадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінології / Н. Руснак // Рідне слово в етнокультурному вимірі : зб. наукових праць / М-во освіти і науки України, ДДПУ ім. І. Франка [та ін.] ; [редкол.:Н. Венжинович, О. Демська, О. Косович, В. Котович, О. Кушлик та ін. ; гол. ред. С. Альбота ]. - Дрогобич : Посвіт, 2022. - С. 140-150.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5371-
dc.description.abstractЗапропоновані в статті прийоми аналізу кулінарної народної термінології уможливлюють системний опис цього лексико-семантичного угруповання. Джерельною базою послугувала буковинська народна кулінарна номенклатура, яка реалізує відомості про матеріальну культуру буковинців.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectкультурний термінuk_UA
dc.subjectномінаціяuk_UA
dc.subjectлінгвокультурологічний аналізuk_UA
dc.subjectструктурний аналізuk_UA
dc.subjectкомпонентний аналізuk_UA
dc.subjectдистрибутивний аналізuk_UA
dc.titleЗасадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінологіїuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вип. 7 (2022)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
руснак н.pdf391,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.