Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6148
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мелех, Галина Богданівна | - |
dc.contributor.author | Кійко, Світлана Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-15T19:04:26Z | - |
dc.date.available | 2025-05-15T19:04:26Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Мелех Г.Б., Кійко С.В. Німецько-український кулінарний словник: Близько 6 500 термінів і терміносполук. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. 288 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-423-627-7 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6148 | - |
dc.description.abstract | Словник містить близько 6,5 тисяч німецьких термінів і терміносполук з галузі кулінарії та їх українські відповідники. Адресатами словника є, насамперед, фахівці у галузі кулінарії, співробітники німецько-українських спільних підприємств, викладачі та студенти технологічних спеціальностей легкої промисловості. Словник може також стати в нагоді широкому колу осіб, які цікавляться німецькою національною кухнею, кулінарними блогами, фаховою і науково-популярною літературою з питань кулінарії. | uk_UA |
dc.language.iso | de | uk_UA |
dc.publisher | Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича | uk_UA |
dc.subject | німецька мова | uk_UA |
dc.subject | кулінарна лексика | uk_UA |
dc.subject | фахова термінологія | uk_UA |
dc.title | Німецько-український кулінарний словник | uk_UA |
dc.type | Книга | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мелех_Кулінарний словник.pdf | 2,66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.