Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/730
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Глушаченко, Ольга | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-12T08:42:03Z | - |
dc.date.available | 2022-01-12T08:42:03Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Глушаченко, Ольга Перспективи впровадження дистанційних методів навчання для студентів заочної форми навчання фармацевтичного факультету національного медичного університету імені О.О. Богомольця / О. Глушаченко // Людинознавчі студії : зб. наук. праць ДДПУ імені Івана Франка / [редкол.: М. М. Чепіль (гол. ред.), О. М. Кобрій (заст. гол. ред.), В. П. Кемінь та ін.] ; МОН України, ДДПУ ім. І. Франка. – Дрогобич : РВВ ДДПУ ім. І. Франка, 2015. – Вип. 1/33 : Педагогіка | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/730 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто сучасний стан підготовки майбутніх провізорів. Зроблено аналіз переваг та недоліків дистанційного навчання. Визначено актуальність, необхідність та доцільність застосування технологій дистанційного навчання на фармацевтичному факультеті на заочній формі. Розглянуто модель «змішаного навчання» | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.subject | фахова підготовка провізорів | uk_UA |
dc.subject | заочна форма навчання | uk_UA |
dc.subject | дистанційні методи навчання | uk_UA |
dc.subject | «змішане навчання» | uk_UA |
dc.title | Перспективи впровадження дистанційних методів навчання для студентів заочної форми навчання фармацевтичного факультету національного медичного університету імені О.О. Богомольця | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Людинознавчі студії. Серія Педагогіка |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
глушаченко.pdf | 270,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.