Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7714Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Антолик, Альона Олексіївна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-16T11:51:29Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-16T11:51:29Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | магістерська робота, науковий керівник: Оршанський Л.В., доктор педагогічних наук, професор | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7714 | - |
| dc.language.iso | ua | uk_UA |
| dc.publisher | Кафедра ТПО | uk_UA |
| dc.title | Методика навчання технології приготування їжі у профільних класах закладу загальної середньої освіти | uk_UA |
| dc.type | Інший | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Антолик А.О._Методика навчання технології приготування їжі у профільних класах закладу загальної середньої освіти.pdf | 3,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.