Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/956
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Замфереско, Олена | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-21T12:09:56Z | - |
dc.date.available | 2022-02-21T12:09:56Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Замфереско, Олена. Застосування особистісно-діяльнісного підходу у професійній підготовці майбутніх майстрів ресторанного обслуговування / О. Замфереско // Молодь і ринок. - 2018. - № 6. - С. 139-143. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/956 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена проблемі застосування особистісно-діяльнісного підходу у професійній підготовці майбутніх майстрів ресторанного обслуговування до підприємницької діяльності у вищих професійних училищах. Єдність її особистісного і діяльнісного аспектів сприяє розумінню сутності, змісту, функцій і структури підприємницької компетентності фахівців цього профілю як чинника забезпечення особистісної та діяльнісної готовності випускників до підприємництва в ресторанній галузі. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Дрогобич : Коло | uk_UA |
dc.subject | професійна підготовка | uk_UA |
dc.subject | вище професійне училище | uk_UA |
dc.subject | особистісно-діяльнісний підхід | uk_UA |
dc.subject | майстер ресторанного обслуговування | uk_UA |
dc.subject | професійно-технічна освіта | uk_UA |
dc.subject | ресторанна галузь | uk_UA |
dc.title | Застосування особистісно-діяльнісного підходу у професійній підготовці майбутніх майстрів ресторанного обслуговування | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Журнал “Молодь і ринок” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
137047-Текст статті-294734-1-10-20180709.pdf | 267,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.