Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1533
Назва: Методика навчання комп'ютерної графіки студентів закладів вищої освіти
Автори: Гевко, Ігор
Коляса, Павло
Ключові слова: методика навчання
комп’ютерна графіка
підготовка педагогів в області комп’ютерної графіки
Дата публікації: 2019
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Гевко, Ігор. Методика навчання комп'ютерної графіки студентів закладів вищої освіти / І. Гевко // Молодь і ринок. - 2019. - № 3. - С. 6-12. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): Комп’ютерна графіка є провідним компонентом підготовки сучасних фахівців. Представлена в статті модель методики навчання комп’ютерної графіки заснованої на взаємозв’язку кількох компонентiв, які тісно пов’язані в освітньому процесі, з вибором відповідних методів, форм та розробкою дидактичних засобів навчання спрямованих на формування професійних умінь та розвиток професійної творчості з урахуванням індивідуальних переваг учня, а також сучасних вимог суспільства і ринку праці. У запропонованій нами моделі методики навчання комп’ютерній графіці виділено наступні рівні: мотиваційно-цільовий, аксіологічний, діяльнісно-процесуальний та рефлексивно-оціночний. Акцентовано, що в основі проектування методики навчання комп’ютерної графіки лежить взаємозв’язок декількох компонентів, які тісно переплітаються в освітньому процесі та пов’язані з вибором відповідних методів, форм та дидактичних засобів навчання, спрямованих на формування професійних умінь та розвиток професійної творчості з урахуванням індивідуальних переваг студентів, а також сучасних вимог суспільства і ринку праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1533
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
165988-Текст статті-364293-1-10-20190505.pdf482,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.