Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1608
Назва: Використання цифрових технологій для формування у майбутніх учителів умінь XXI століття
Автори: Гринько, Вікторія
Ключові слова: ключові уміння ХХІ століття
цифрові освітні технології
цифрові освітні ресурси
майбутні учителі початкової школи
успішна професійна діяльність
Дата публікації: 2019
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Гринько, Вікторія. Використання цифрових технологій для формування у майбутніх учителів умінь XXI століття / В. Гринько // Молодь і ринок. - 2019. - № 5. - С. 56-62. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): У статті актуалізовано проблему підготовки майбутніх учителів початкової школи до успішного здійснення професійної діяльності в умовах інформаційного соціуму, що вимагає оволодіння уміннями працювати з великими обсягами інформаційних повідомлень, критично мислити, бути комунікабельними, ініціативними, відповідальними, креативними. Детально проаналізовано ключові уміння ХХІ століття, визначення їх ролі в підготовці майбутніх учителів та виокремлення умов, за яких можливе успішне їх формування, а також охарактеризовано можливості цифрових технологій як ефективного засобу навчання студентів закладів вищої освіти. Представлено рамкові документи Європейської комісії та законодавчі документи України, які визначають головні орієнтири професійної підготовки майбутніх учителів, серед яких визначальним є широке запровадження цифрових технологій. Охарактеризовано підходи зарубіжних і вітчизняних науковців до використання цифрових технологій у формуванні ключових умінь студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1608
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
171023-Текст статті-377778-1-10-20190621.pdf269,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.