Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1872
Назва: | Вплив системи харчування на формування сценічної стабільності та емоційного стану виконавця |
Автори: | Попович, Євген Салій, Володимир Степанович |
Ключові слова: | система харчування «доша» смак група крові емоційний стан сценічна стабільність |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Попович, Євген. Вплив системи харчування на формування сценічної стабільності та емоційного стану виконавця / Є. Попович, В. С. Салій // Теорія та практика мистецької едукації у цивілізаційних викликах сьогодення : матеріали VII Міжнародної науково практичної конференції : збірник / ДДПУ ім. І. Франка, ТНПУ ім. В. Гнатюка, Ун-т ім. Яна Кохановського (Польща) та ін. ; ред.-упоряд.: З. Гнатів, Т. Медвідь. - Дрогобич : ДДПУ ім. Івана Франка, 2023. - С. 162-169. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто формування сценічної стабільності та емоційного стану виконавця через систему харчування. Проаналізовано властивість емоції породжувати в тілі відповідний їй смак так само, як і відчуття певного смаку породжує у людини відповідну емоцію. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1872 |
Розташовується у зібраннях: | Теорія та практика мистецької едукації у цивілізаційних викликах сьогодення : матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конф.-163-170.pdf | 554,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.