Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2330
Назва: Фізичне виховання
Автори: Кондрацька Галина
Слімаковський Олег
Борисевич Леся
Малетич Надія
Максим'як Ярослава
Кушнір Роман
Чепелюк Анна
Максим'як Василь
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Фізичне виховання : методичні рекомендації до практичних занять / ДДПУ ім. І. Франка, Кафедра фізичної терапії, ерготерапія та здоров'я ; Кондрацька Г. Д., Слімаковський О.В., Борисевич Л.В., Малетич Н.Б., Максим'як Я. О., Кушнір Р. Г., Чепелюк А., Максим'як В. М. - Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2023. - 84 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до практичних занять підготовлено згідно з робочою програмою з фізичного виховання для студентів педагогічних закладів вищої освіти. У них вміщено теоретичні відомості, методичні рекомендації для розвитку фізичних якостей, питання для самоконтролю, тестування, список рекомендованої літератури та рухливі ігри. Наведені практичні рекомендації щодо виконання комплексів фізичних вправ. Методичні рекомендації до практичних занять рекомендовано для використання в освітньому процесі студентів та викладачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2330
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фізичне виховання.pdf898,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.