Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2538
Назва: Долікарська допомога при невідкладних станах
Автори: Ружило, Софія
Закаляк, Наталія
Соколов, Костянтин
Рогаля, Юрій
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Долікарська допомога при невідкладних станах : навч. посіб. написано відп. до прогр. навч. дисцип. "Долікарська допомога при невідкладних станах" для здобув. першого (бакалавр.) і другого (магістер.) рівнів вищої освіти спец. 227 "Фізична терапія, ерготерапія", 227 "Терапія та реабілітація" / С. Ружило, Н. Закаляк, К. Соколов, Ю. Рогаля ; М-во освіти і науки України, ДДПУ ім. І. Франка. - Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2023. - 194 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику представлені основні розділи першої допомоги при критичних станах, дохідливо, на сучасному рівні висвітлені питання для формування у студентів цілісної системи теоретичних знань, вмінь і навичок першої долікарської допомоги, що в екстремальних умовах і загрозливих для життя станах може врятувати життя людини. У чіткій структурованій формі викладено заходи загальної реанімації, допомоги під час нещасних випадків, а також невідкладні стани в клініці внутрішніх хворіб. У кожному підрозділі наведено ситуаційні задачі й алгоритм дії у таких випадках. Посібник може бути корисним для студентів педагогічного університету та інших немедичних закладів вищої освіти, викладачам педагогічного університету і всім, хто бажає.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2538
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ост. Ружило, Закаляк, Соколов, Рогаля.pdf1,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.