Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2578
Назва: Інтеграція студентської молоді в європейський освітній простір: можливості та виклики
Автори: Третяк, Олена
Чебоненко, Дмитро
Чебоненко, Станіслав
Ключові слова: ринок праці
освітні е-технології
європейський освітній простір
програма Еразмус+
інтеграція
заклади вищої освіти
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Третяк, О. Інтеграція студентської молоді в європейський освітній простір: можливості та виклики / О. Третяк, Д. Чебоненко, С. Чебоненко // Молодь і ринок. - 2019. - № 6. - С. 6-12. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): У статті представлений аналіз участі українських студентів в міжнародних програмах, що сприяють інтеграційним процесам та виклики, що виникають на цьому шляху, а також висвітлені підходи до навчаннястудентів, що дозволяють забезпечити належну якість освіти та освітньої діяльності. Наведений перелік умов, виконання яких сприяє інтеграції здобувачів вищої освіти в європейський освітній простір, до якихвіднесені: визначення очікуваних результатів навчання; удосконалення змісту освітніх програм; виконання вимог для забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти; навчальні ресурси та внутрішнійі зовнішній моніторинг успішності та досягнень студентів; урахування запитів роботодавців тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2578
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
174373-Текст статті-385629-1-10-20190728.pdf294,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.