Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2804
Назва: Сучасні підходи до музично-виконавської співтворчості студента і концертмейстера закладу вищої освіти
Автори: Харченко, Юлія
Ключові слова: спільна музично-виконавська діяльність
співпраця студента і концертмейстера
ансамблева культура
особливості ансамблевого виконавства
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Харченко, Юлія. Сучасні підходи до музично-виконавської співтворчості студента і концертмейстера закладу вищої освіти / Ю. Харченко // Молодь і ринок. - 2020. - №1. - С. 153-158. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано окремі теоретичні та практичні питання підвищення якості виконавської співпраці концертмейстера і студента. Зазначено, що високий рівень ансамблевої культури дає змогу виконавцям здійснювати пошук ефективних підходів у власній практичній діяльності. Доведено, що чітке усвідомлення відмінності у специфіці сольного і спільного виконавства є одним з провідних принципів набуття концертмейстером необхідних ансамблевих навичок, умінь та знань. Розглянуті питання історії, теорії,методики, пов’язані з особливостями ансамблевого виконавства. Визначені умови, які забезпечують якість спільного виконавського процесу. Охарактеризовано відповідні професійні і особистісно-значущі якості студента і концертмейстера, наявність яких забезпечує плідну сумісну роботу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2804
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
196214-Текст статті-437425-1-10-20200220.pdf774,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.