Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2975
Назва: Формування здорового способу життя дітей - першочергове завдання батьків
Автори: Купчак, Ірина
Матвійків, Назар
Ключові слова: Санітарний регламент шкіл
соціально-економічне стимулювання
здоровий спосіб життя
стан здоров’я населення
Конвенція ООН про права дитини
санітарно-просвітницька робота
програма “Діти України”
електронні пристрої
раціональне харчування
родинність
здорові навички
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Купчак, Ірина. Формування здорового способу життя дітей - першочергове завдання батьків / І. Купчак, Н. Матвійків // Молодь і ринок. - 2020. - №6-7. - С. 133-140. - Бібліогр. в кінці ст. (20 назв).
Короткий огляд (реферат): Сьогоднішній стан здоров’я населення України експерти оцінюють як загрозливий. Щоб вийти з цього стану потрібні зміни у соціальній політиці держави, а також спільні дії педагогів, батьків та громадськості. У статті досліджуються шляхи і методи подолання деяких факторів сучасності, які негативно впливають на здоров’я дітей, зокрема, надмірного користування дітьми електронними пристроями, нераціонального харчування, брак у них почуття родинності тощо. Корисним для батьків буде перелік тем для проведення санітарно-просвітницької роботи з дітьми. У зв’язку із введеням у дію Санітарного регламенту загальноосвітніх закладів істотно змінюються завдання батьків і батьківських комітетів щодо контролю за реалізацією цього документа, який суттєво впливає на формування здорового способу життя дітей. Досліджується проблема стимулювання громадян України, які дотримуються здорового способу життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2975
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
225783-Текст статті-514409-1-10-20210227.pdf580,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.