Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3020
Назва: Методика викладання біологічних дисциплін у закладах вищої освіти
Автори: Коссак, Григорій
Гойванович, Наталія
Дата публікації: 2024
Видавництво: ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Коссак, Григорій. Методика викладання біологічних дисциплін у закладах вищої освіти : метод. реком. до викон. практ. робіт для студ. факультету здоров’я людини та природ. наук, освіт. програми Середня освіта (Біологія та здоров’я людини, хімія) / Г. Коссак, Н. Гойванович. - Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2024. - 44 с.
Короткий огляд (реферат): У пропонованому посібнику вміщено практичні роботи для студентів денної форми навчання, які спрямовані на формування практичних вмінь і навичок необхідних для педагогічної діяльності у закладах середньої та вищої освіти. Кожна практична робота включає мету, завдання, питання для самоперевірки, рекомендовану літературу та короткі теоретичні відомості. Навчальний посібник виконаний відповідно до програми навчальної дисципліни “Методика викладання біологічних дисциплін у закладах вищої освіти” для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти, галузі знань 01 “Освіта/Педагогіка”, Освітньої програми “Середня освіта (Біологія та здоров’я людини, хімія)”
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3020
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наталія Гойванович...методика..pdf905,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.