Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3035
Назва: Основи генної і клітинної інженерії
Автори: Клепач, Галина
Дата публікації: 2024
Видавництво: ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Клепач, Галина. Основи генної і клітинної інженерії : метод. реком. до проведення практич. занять [для здобув. магістер..рівня вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Біологія та здоров'я людини) та 091 Біологія та біохімія] / Г. Клепач. - Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2024. - 134 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації написані відповідно до робочої програми навчальної дисципліни “Основи генної і клітинної інженерії” для підготовки здобувачів магістерського рівня вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) і 091 Біологія та біохімія, що затверджена вченою радою Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Посібник укладений відповідно до програми навчальної дисципліни з метою забезпечення високого рівня сформованості знань, умінь і навичок у студентів. Містить методичні поради до проведення практичних занять, практичні заняття з короткими теоретичними відомостями, завдання теоретичної й практичної спрямованості, а також підвищеної складності, питання для самостійного опрацювання, словник основних термінів, додатки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3035
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи ГіКі_Клепач_2024 (відкоректовано Клепач).pdf2,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.