Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3123
Назва: Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні
Автори: Корсак, Роман
Коваль, Олександр
Мондич, Діана
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Корсак, Р. Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні / Р. Корсак, О. Коваль, Д. Мондич // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи / АПН у Коніні; Ужгородський НУ; Південно-Східний Науковий Інститут у Перемишлі; КВНЗ"Херсонська Академія неперервної освіти"; за ред.: Я. Гжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький. - Конін-Ужгород-Перемишль-Херсон, 2023. - Т. 15 : Наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів. - С. 199-202.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3123
Розташовується у зібраннях:Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи том xv: наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 3.11.2023-199-202.pdf216,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.