Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3132
Назва: Сучасні проблеми удосконалення додаткових послуг готельно-ресторанного комплексу
Автори: Корсак, Роман
Руднєва, Антоніна
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Корсак, Р. Сучасні проблеми удосконалення додаткових послуг готельно-ресторанного комплексу / Р. Корсак, А. Руднєва // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи / АПН у Коніні; Ужгородський НУ; Південно-Східний Науковий Інститут у Перемишлі; КВНЗ"Херсонська Академія неперервної освіти"; за ред.: Я. Гжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький. - Конін-Ужгород-Перемишль-Херсон, 2023. - Т. 15 : Наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів. - С. 208-210.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3132
Розташовується у зібраннях:Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи том xv: наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 3.11.2023-208-210.pdf211,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.