Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3136
Назва: Соціологія культури : методичні матеріали до семінарських занять
Автори: Мірчук, Ірина Леонідівна
Ключові слова: Соціологія, культура
навчально-методичний посібник
Дата публікації: 2020
Видавництво: Редакційно-видавничий відділ Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка
Бібліографічний опис: Мірчук І. Соціологія культури : методичні матеріали до семінарських занять / Ірина Леонідівна Мірчук – Дрогобич : Редакційно-видавничий відділ Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, 2020. – 42 с.
Короткий огляд (реферат): Пропонований посібник укладений відповідно до програми курсу “Соціологія культури” для студентів спеціальності 054 “Соціологія” Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Містить теми семінарських занять, питання для обговорення та дискусій, методичні поради та завдання для організації самостійної роботи, літературу, довідково-інформаційний матеріал.
Опис: Основна мета навчальної дисципліни “Соціологія культури” – ознайомлення студентів з сучасними уявленнями вітчизняної та світової соціології про сутність культури, її співвідношення з суспільством, основними проблемами існування культури, роллю культури в процесі соціальних змін, а також розкриття сутності основних понять соціології культури та їх використання у вивченні сучасних соціокультурних процесів українського суспільства. Завданням пропонованого посібника є надати методичну допомогу студентам під час підготовки до семінарських занять, полегшити їхню самостійну роботу, сприяти кращому засвоєнню навчального матеріалу, систематизації та закріпленню набутих знань, забезпечити адекватне розуміння нової термінології, а також ознайомити з кращими зразками світової та вітчизняної соціологічної думки про основні критерії культури, специфіку культурно соціологічного пізнання, механізми впливу культури на суспільне життя тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3136
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Соціологія культури Мірчук І.Л..pdfОсновна мета навчальної дисципліни “Соціологія культури” – ознайомлення студентів з сучасними уявленнями вітчизняної та світової соціології про сутність культури, її співвідношення з суспільством, основними проблемами існування культури, роллю культури в процесі соціальних змін, а також розкриття сутності основних понять соціології культури та їх використання у вивченні сучасних соціокультурних процесів українського суспільства. Завданням пропонованого посібника є надати методичну допомогу студентам під час підготовки до семінарських занять, полегшити їхню самостійну роботу, сприяти кращому засвоєнню навчального матеріалу, систематизації та закріпленню набутих знань, забезпечити адекватне розуміння нової термінології, а також ознайомити з кращими зразками світової та вітчизняної соціологічної думки про основні критерії культури, специфіку культурно соціологічного пізнання, механізми впливу культури на суспільне життя тощо.951,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.