Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3384
Назва: Академічна доброчесність : практика дотримання у зарубіжних країнах
Автори: Шестакова, Світлана
Сухомлинова, Олена
Задоріна, Ольга
Ключові слова: цінності академічної доброчесності
практика дотримання принципів академічної доброчесності
академічна доброчесність
вища освіта
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Шестакова, Світлана. Академічна доброчесність : практика дотримання у зарубіжних країнах / С. Шестакова, О. Сухомлинова, О. Задоріна // Молодь і ринок. - 2023. - №9. - С. 87-91. - Бібліогр. в кінці ст.(16 назв ).
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено імплементацію та практику дотримання академічної доброчесності в міжнародному контексті. Визначено, що академічна доброчесність становить необхідну складову вищої освіти і наукових досліджень. Це поняття охоплює широкий спектр аспектів, включаючи уникнення плагіату, правильне цитування, дотримання етичних норм у наукових дослідженнях та чесність під час виконання академічних завдань. У багатьох країнах академічна доброчесність є важливим елементом освіти та наукової роботи, і закріплена у законодавстві та міжнародних документах.У статті розглянуто питання академічної доброчесності та способи її забезпечення в освітніх і наукових середовищах, зокрема в університетах Франції, Швеції, Польщі та Сполучених Штатів Америки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3384
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
287676-Текст статті-674672-1-10-20231201.pdf668,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.