Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3403
Назва: Німецька мова: практикум (кн.2)
Автори: Лопушанський, Василь Михайлович
Бродська, Оксана Орестівна
Демберецька, Мирослава Петрівна
Бегар, Марія Ярославівна
Ключові слова: німецька мова
Deutsch
Дата публікації: 2017
Видавництво: Редакційно-видавничий відділ Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка
Бібліографічний опис: Лопушанський В.М. Німецька мова : практикум : навчально-методичний посібник. Книга друга. / Лопушанський Василь Михайлович, Бродська Оксана Орестівна, Демберецька Мирослава Петрівна, Бегар Марія Ярославівна. – Дрогобич : Редакційно-видавничий відділ Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, 2017. – 210 с.
Серія/номер: ;Книга друга
Короткий огляд (реферат): У посібнику представлені всі види діяльності студентів з вивчення німецької мови, спрямовані на розвиток мовної поведінки, необхідної для ефективного спілкування в академічному та професійному середовищах. Навчальний посібник містить тексти, лексичні і граматичні вправи та комунікативні завдання до теми «Людина у світі (почуття, зовнішність, характер)». Структура видання охоплює загальні мовленнєві вміння, зразки автентичних текстів, взятих з реального життя, що містять цікаву та актуальну інформацію. Комплекси комунікативних вправ і завдань укладено за ступенем складності: від вправ на підстановку, трансформацію до вправ на переклад та вправ творчого характеру, які вимагають від студента активної мисленнєвої діяльності, застосування набутих знань у нестандартних комунікативних ситуаціях. Цей навчально-методичний посібник рекомендовано як базовий для аудиторної роботи для студентів для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти напряму підготовки 6.020303 Філологія* (німецька мова та література), які вивчають німецьку мову як основний фах. Він може бути використаний для самостійної роботи студентів та при підготовці до різних форм поточного та підсумкового контролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3403
ISBN: 978-966-384-281-3
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практикум_3.кн2.pdf2,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.